Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 24. toukokuuta 2012

Vilu Valu Vilu Valu Vallaton Vilu Valu

Aamutuimaan usvan seasta saapui uhkea Laukaan Betonin myllyauto ja kurotti reippaan vartensa Törmön tuvan avoimesta ovesta sisään...

Lattian valu tuli taloon tänään, siis lattian valu. Aamulla aloittivat ja jossain vaiheessa lopettivat. Mitään tarkempia ohjeita ei talolle jätetty, mutta oletettavasti kaikki oli mennyt ok.

Alku lälliä

Kai se tuonnekkin upposi, tuo lälli...

Olkkarin pohjat

Tekniseen tilaan menossa

Jakari on peittynyt

Tenkinen tila


Laukaan betonin pumppis

Notkea puomi


Ja oli se korkeakin

Valu sedät saapui kahdella autolla

 Edelliset kuvat olivat siis aamuisia, eli napsittu kun betonia oli jokunen hetki tuonne laskettu. Alakerran pohja on jotakuinkin 96,5 neliötä ja valun paksuus on keskimäärin 15 cm. Osa laatasta on 8 cm ja osa 20 cm. No, sinne se lälli kuitenkin on nyt levitetty.

Iltapäivällä napsitut kuvat on alla. Niistä näkyy hierretty valmis pinta. Pikainen tarkistus näytti että oikaisuvaluja ei tarvitse tehdä, sen verta tasaista jälkeä on pojat tehneet. Sitä ei sitten taas tiedä että pitääkö tuosta joku liima hioa vielä pois... Noh, se selviää huomenissa.

Valmista

Ilekeesti kiiltää

Hierron kaaret erottuvat

Sieltä se on

Nam

Reunus

Kiiltää tuossakin

Siistiä


Lattiavalun yhteydessä valettiin myös kuistien tolppien pohjat. Styrox kehikot on nätisti pysyneet paikoillaan joten reunukset on valuissa siistit. Tosin, maan alle ne jää joten eipä väliä...

Myös kuistin pilarit on valmiit



Lopuksi vielä ilta-aurinko kuva. Ehkä se siitä joskus valmistuu... Ainakin nyt ollaan taas yksi askel eteenpänä kuin eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti