Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

tiistai 29. toukokuuta 2012

IV -asennukset jatkuu...

Pika visiitti tontilla tuotti tulosta.
Terawatin sankarit olivat askartelemassa IV -putkien parissa.
Yläpohjassa oli jo mukava määrä putkia ristiin rastiin kiertelemässä.



Suoria vetoja

Yläkerran tavarapaljous hidasti IV -putkien asennusta

Runkoasentajat olivat jatkaneet yläkerran parissa askartelua, ja heidän puutavara aiheutti IV-asentajille päänvaivaa... Välipohjaan tulevat putket kun piti saada ujutettua puupinojen alitse rikkomatta välivilloja ja höyrynsulkua.

Noh, sellaista se taitaa välillä olla, nimittäin tuo kun työt limittyy niin aina siinä joku kärsii.

IV-putket eristetään Insuplastin tuotteilla (http://www.insuplast.fi/). On muuten pikkuisen kätevää tavaraa, ei nimittäin tarvii raapia itseään verille kun tuota asentaa. On myös sopivan joustavaa että saa mukavasti paikoilleen ilman isompia virittelyitä ja kulmakappaleet helpottaa elämää kummasti.
IV -putkien asennamisesta on itsellä sen verran kokemusta että sitä hommaa ei todellakaan ole ikävä. Siksi on myös hyvä nähdä että alan ammattilaiset arvostaa samoja asioita asennustöissä kuin me amatööritkin.

Yläpohjaan tulee vielä 50 cm puhallusvillaa joten putket jäävät hyvin peittoon. Ajatuksissa siintää myös yksi ylimääräinen kerros 10 cm paksua vuorivillaa tuon puhallusvillan päälle mutta katsotaanpa nyt jos sattuisi hyvä tarjous kohdalle villojen osalta. Tai sitten ostaa ylimääräiset sentit puhallusvillana, voipi olla helpompi homma tehdä niin...

Yksi harkinnan arvoinen projekti joka tulikin tuossa mieleen on ylimääräisen putkituksen teko tuonne välipohjaan. Lähinnä ulkovalojen asennusta varten olisi hyvä jos välipohjan läpi pääsee helposti eikä tarvitse yläkautta ahtaiden koteloiden läpi johtoja kuljettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti