Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 1. maaliskuuta 2012

Siitä se sitten Läks...

Omanlaisensa seurakunta, voisi moni aatella...

Pistetään yhteen alkuperäinen Saarijärveläinen, Äänekoskella ja Pohjanmaalla "kasvamassa" käynyt, kohtuullisen kovapäinen Naisihminen, ja Jyväskylässä koko ikänsä töröttänyt It-nörtti, jolla on sukua Pohjanmaan lakeuksilla.
Lisäksi soppaan sotketaan muutama mukula: naisimmeisen poika ja isännän tytär (molemmat siis edellisistä liitoista / suhteista) sekä yhteinen, varsin tehokas jokapaikan koheltaja poika Onni (joka siis tottelee myös nimeä Törmö, Sturmi, Pöpö, Löppönen, Törspö jne).

No, mitä saadaan aikaan?
Kohtuulisen liukasliikkeinen Uusioperhe!

Noh, alunperin tämä yhdistelmä lähti liikkeelle siitä että oma koto oli isännän vanha kotitalo Jyväskylän Myllyjärvellä (OKT, 5 h + k). Sinne siis muutti koko porukka siksi aikaa kun taloa jo myytiin...
Kun talo oli myyty, suunnisti koko popula entiselle Jyväskylän Maalaiskunnan alueelle, Tikkakoskelle. Uusi koti löytyi Lennostontieltä (4 h + k) rivitalossa, jonne sitten syntyi pieni Onni Ponni Tonni -poikanen.

Aikansa ihmeteltyään ja mietittyään ja ropoja laskettuaan, tämän porukan vanhimmat päättivät että kyllä, ehkä meidän pitäisi sitten sellainen uusi omakotitalo saada aikaiseksi.
Ja NaisImmeisen reunaehdot olivat: Se talo ei tule olemaan Kastelli, ja ainakaan sitä ei Tikkakosken Tunnelinmäkeen rakenneta.
Ja IsäntäMiehen ehdot olivat: ...ööh... oma tekninen tila ois kiva...

Noh, koska maailma on loppujen lopuksi oikeudenmukainen ja reilu paikka niin talon paikaksi "sattui" valikoitumaan Tikkakosken Tunnelinmäki, ja talo malliksi Kastellin CityEconomy 93 Viittä vailla valmiina (5 h + k, 139 neliötä, 1,5 kerrosta. Lisäksi tontille pitäisi jossain kohtaa saada aikaiseksi myös autokatos sekä varasto...



Aikataulullisesti homma eteni nyt niin että talokaupat/paketinvalinnat/tontin järjestelyt/jne turhat asiat hoidettiin Armon Vuonna 2011 syy-joulukuussa. Siitä eteenpäin on sitten pikkuhiljaa odoteltu ja suunniteltu, sisustettu ja tehty valintoja... kunnes Maaliskuussa 2012 kaivinkone aloitti tontilla taistelun lunta, jäätä, routaa sekä tupakin puutetta vastaan!

Eli tälläisestä asiasta olisi tässä Blogissa tarkoitus turinoida...

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja totensinhan minä naisihminen entisen naapurin keittiövalinnasta "hulluja ovat kun Kodin Terrasta keittiön ostivat". Mehän ostettiin nyt sitten tähän uuteen tupaan keittiö Palonkan ABC:n vieressä olevasta rautakaupasta, ja mehän ei hulluka ollakaan! =D

      Poista