Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

maanantai 12. maaliskuuta 2012

12.3 Meillä on sokkeli

Viikonloppu meni kärvistellessä ja ihmetellessä että onko meillä sähköä vai ei?

Kas kun mittarointi (joka oli siis tilattu jo edelliselle perjantaille) ei ollut saanut paikallisessa LNI :n verkkoporukassa liikettä aikaiseksi ajallaan ja ilman mittaria ei ole sähköä.

Aamulla ennen "oikeisiin" töihin menoa piti käydä poistamassa pressut sorapedin päältä jotta perustus porukka pääsee hommiin. Pressuja poistaessa porukan elementtejä kuljettava auto kaarsikin jo pihaan ja nosti lavalta nipun valmismuotteja.

Noh, siitä sitten omiin töihin ajellessa alkoi soittorumba LNI asiakaspalveluun että missä ihmeessä sähköt on? Jos sähköjä ei saada niin perustus porukalle piti järjestää vaikka agrekaatti paikan päälle.

Noh, soittelukierros päättyi lopulta siihen tulokseen että LNI asiakaspalvelusta kerrottiin kyllä mittarointitilauksen lähteneen alihankkijalle, ja että alihankkija oli sen kuitannut ottaneensa työn alle.

Seuraavaksi olikin soitto vuorossa perustus porukan nokkamies, ihan vaan tiedustelu että mikä heidän aikataulunsa on ja että joko huomenna tulee valuja... Ja tämä nokkamies pamautti samantien että juu, elementit on pystyssä jo ja "kuraa" tulee tuossa klo 14.00 alkaen. Ja että sähköt on tulleet, mittarin asentaja oli aamulla käynyt (kytkentä oli tehty sillä aikaa kun Isäntämies jonotti soittorumban aikana LNI :n asiakaspalveluun)
Eli silleen, melkoista haipakkaa on hommat edenneet. No, eipä muuta kuin soitto vastaavalle västäräkille eli vastaavalle mestarille että rautaa voisi käydä tontilla katsomassa ja Naisimmeiselle että menee kameran kanssa kuvaamaan tontille...

Meillä on ihan oma sähkö, tonttikeskus on mallia UTU Beagle 3412 P25 + PR

On ne sinne rautaa pistäny jemmaan

Juu, kohtuu "laatikko" talo tästä tulee

Palikat paikallaan

Kuvausta on otettu joka kulmasta

Hetki ennen "kuran" tuloa

Tonttikeskus nättinä




The Wall



Eli kun valut oli tehty niin ei auttanut muu kuin jäädä odottamaan että koska nuo muotit puretaan ja päästään asentamaan sokkelilevyt. Pari päivää siinä menisi.
Samalla valmistauduttaisiin sokkelin sisätäytön tekoon, eli Timo soitteli ystävällisesti Keski-Suomen Kuljetukselle ja pyyti toimittamaan tontille hiekkaa, hiekkaa, hiekkaa ja pikkuisen kapilaarikatko soraa/sepeliä. Ja sitähän sitten tuli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti