Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 2. elokuuta 2012

Asennustyön luovutus eli Juhlallinen Hetki

Tänään sitten koitti se päivä kun lyötiin Jarmo Mannisen Rakennuspalvelun kanssa kättä päälle ja kiitettiin hyvästä työstä. Eli toisin sanoen Kastellin asennustyön luovutus kirvestöiden osalta meille, Rakennuttajille. Vastaavan mestarin tutkaillessa tarkasti työnjälkiä ja nyökkäillessä hyväksyvästi teimme paperityöt valmiiksi ja nautimme kakkukahvit tontilla. Koska meillä on tapana kunnioittaa perinteitä, niin rakennusporukalle annettiin pienimuotoinen kiitos hyvin tehdystä työstä. Ei toki mitään suurta mutta jotain pientä kuitenkin. Toivottavasti kaverit olivat tyytyväisiä.

No, tästä eteenpäin valmistuminen onkin sitten omilla harteilla. Sisäpinnat ovat nyt kaikkineen pohjamaalattuja ja niiden päälle on hyvä alkaa valmista pintaa naputtelemaan.

Ensimmäiset tarvikkeet haettiin myös Laatta-Leevin varastosta. Se "pieni" muutos WC tilojen laattoihin oli helposti hoidettu: Soitto Linqvistin Kallelle ja homma toimi! Erittäin hyvä ja tärkeä asia kun saa asiat hoidettua noinkin helposti. Ja sitten eikun varastolle ja siellä odotteli kaksi lavaa täynnä laattoja. Lastasimme Ranskalaisen Ihmeen peräkontin täyteen (rapiat 150 kg) ja totesimme että toisella kertaa sitten loput...

Sitten suunnattiin kohti Kodin Terraa ja sieltä lähti mukaan 2 x 9 litraa sekä 1 x 3 litraa maaleja. Niillä on tarkoitus nuo sisätilat saada maalattua. Lisäksi tarkisteltiin keittiön tasojen sahausmittoja. Nekin vielä uudelleen mitataan ja ilmoitellaan sitten huomenna varmoiksi tiedoiksi Kodin Terran sahauspalveluun. Niin, ja samassa nipussa tilataan lattialaminaatit ja kattopaneelit.

No, sitten kierrettiin K-Rauta Palokka ja Tourula ja sieltä tarttui mukaan 2 rullaa tapettia. Hyvä niin! Saapi nähdä että mistä loput sitten löytyy... Ilmeisesti tilattava!

Kaiken kaikkiaan siis vauhdikas päivä. No, onneksi takana on mukava loma pohjanmaalla ja akut sai siellä mukavasti ladattua uusiin haasteisiin!

Niin, sisäkuvia...

Maalattua eteisen seinää

Wc ja Khh ovet

Törmön makkari

Olohuoneeseen

Keittiö

Sohvakulmaus

Porrasaukko

Ja eteinen vielä uudestaan
Tästä hommat jatkuu siis sisä- ja ulkopintojen viimeistelemisellä, eli talo on todellakin Viittä Vailla Valmis. Maalaus ei itsestään aiheuta probleemia mutta kylpyhuoneen harkkoseinien tasoitus hiukan jännittää. Sitä kun on kerran tullut kokeiltua mutta pintaa oli paaaaljon vähemmän. Mutta, harjoittelua hiukan niin hyvin menee!

Saunan suunnittelu on myös edennyt. Lasiseinän yläpuoli toki vaatii hiukan mietintää mutta eipä siinä ihmeitä, kun tehdään nätistä paneelista.

Mutta, nyt siis maalaushommiin mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti