Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

tiistai 7. elokuuta 2012

Alakerran pinnat valmistuu

Pari päivää on nyt ehditty askartelemaan alakerran parissa, ja kiitos innokkaiden tapiseeraajien : valmista on tullut!

Törmisterin huoneen tapetit olivat ensimmäisenä seinässä kiitos Kummitus tädin ja sedän. Myös maalit löysivät paikalleen. Pohjamaalatut pinnat todella helpottavat maalausta ja telalla tulee tasaista jälkeä kunhan malttaa pitää telan märkänä. Kuivalla nimittäin ei kannata ährätä!

Tänään tuli myös päämakuuhuoneen tapetti ja olohuoneen tapetti. Myös maalit on nyt olohuoneessa ja eteisessä sekä päämakuuhuoneessa. Kodinhoitohuone on myös kertaalleen maalattu, sinne meni Tikkurilan Remontti Ässää koska se kestää paremmin kulutusta. Muutoin on maalit olleet Teknoksen Biora Balancea sävytettynä.

Hiukan tuo tapettien hankinta meinaa tökkiä, nimittäin määrien laskenta ei jostain syystä meinannut onnistua ollenkaan. Kun rulla maksaa 40 euroa niin sitä muutaman kerran harkitsee jos menekki on sellainen että yhden vuodan takia pitäisi ostaa koko rulla. Noh, onneksi meille tulee 70 mm korkeat lattialistat joten tapettien alareunan kanssa voi hiukan pelata.

Seuraavaksi alkaa lattia ja kattomateriaalien metsästys. Mallit on päätetty ja viimeiset tarjouspyynnöt ovat saapumassa huomenissa. Siten nähdään että onko Palokan Kodin Terra edelleen edullisin.

Hyviä uutisia takkarintamalla: Tänään aamusta soiteltiin takkamaakarille ja hän kertoi että huomenaamulla nuosee piisi katosta läpi ja takka slammataan. Eli huomenna voi jo ensimmäiset savut nousta meidän omasta piipusta. Ja voinen todeta että sitä on todella odotettu!

No laitetaanpas muutama kuva...

Törmisterin tapetoitu seinä

Oven vierus


Olohuoneen ikkuna seinää

Makuuhuoneen tapetti

Kyllä ne seinässä pysyy

Olohuoneen Bling Bling tapetti... Ja rätti takan kesäpellin raudassa

Olohuoneen tapetti

Olohuoneen toinen pääty

Siihen tulee keittiö

Khh :n  ovi eteisessä

Ihan ei porraskuiluun mitta riittänyt maalaamaan

Eteisen toinen puoli, tuohon tulee kaappi
Juu, parissa päivässä kohtuu paljon on hommat edenneet. Kyllä tästä tupa meille tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti