Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

perjantai 17. elokuuta 2012

Keittiön alakaapit asenettu

Tänään aloitettiin kasaamaan keittiön kaappeja. Melkoinen härdelli kun parhaimmillaan kolmea laatikostoa kasattiin yhtäaikaa. Eli sarjatuotantoa...

No, sitten niitä alettiin laittelemaan paikoilleen ja pienen ähkäilyn ja pähkäilyn jälkeen todettiin että toimituksesta oli jäänyt jotain uupumaan: Astianpesukoneen alakaapin laatikosto, pesuallas ja kulmakaapin pyörivä koneisto. Eikun viestiä Terraan ja siellä sitten setvivät että missä puuttuvat osat ovat...

Iltapäivään mennessä alakaapit oli asennettu ja mitattu oikeaan korkeuteen sekä liitetty toisiinsa.

Vinkkejä: U-Mallisessa keittiössä kannattaa aloittaa siitä kaapiston osasta joka tulee ikkunan alle (jos siis keittiössä on ikkuna) koska se määrittää tason korkeuden.
Kaapistojen yhteen liittämiseen kannattaa varata puristimet, pora sekä liitosruuvit.
Kaappeihin tulevien laatikostojen liukukiskojen paikat kannattaa tarkistaa etukäteen, ettei liitosruuvit tule niiden eteen.
Vesipisteen, astianpesukoneen pistokkeen ja muiden läpivientien reiät kannattaa porata mittojen mukaan etukäteen ennenkuin kaapit on kiinni toissaan, ja huomioida työvarat niissä.

No, meillä oli sen verta jo tästä kokemusta, että homma ei aiheuttanut probleemia. Kaapit saatiin toisiinsa kiinni ja vatupassilla säädettiin oikeaan tasoon.


Isäntämiehen isä säätää



Ja tuumaa

Lopulta kaikki paikoillaan

Ikkunaseinä

Vasenseinä

Saunassa on myös koolattu seinän paikat kohdilleen ja sitä myöten myös sen panelointi ja alumiinipaperilla vuoraus voidaan aloittaa.

Eilen Naisimmeisen isä ahersi maalisudin kanssa ja ohessa on muutama kuva sudin heilutuksesta. Maalaus on edennyt hienosti, sillä sää on suosinut maalaria. nyt on melkein kaksi sivua jo valmiina. 


Korkea V
Ahtaan välin aherrusta
Huomenna onkin sitten talkoo päivä ja tontilla on taas touhua. Vessoihin ilmestyy tapetit ja yläkerran katon naputus alkaa sekä noudetaan Terrasta keittiön puuttuvat osat sekä hiukan lisää kattoon tulevaa STP levyä. Myös saunan paneelit ja alumiinipaperit on noudettava.

Jos aikaa riittää niin keittiön yläkaapit nostetaan paikalleen ja tutkitaan että kuinka keittiön LED -valoille varattu pistorasia säädetään paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti