Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tasoite hommia lisää ja etuoven kuistin rimoitus valmistui

Kastellin asennusporukka touhusi tänään toisen kuistin rimoituksen parissa. Samaan aikaan myös alakerrassa touhuttiin ja seiniä tasoiteltiin.

Etuoven kuisti valmis
Asennus Jantterit
 Seinien ruiskutasoitus ja hionta oli siis alakerrassa (ja yläkerran hionta myös) ohjelmassa tasoite porukalla. Kun tasoitteet eivät ehtineet kuivaa riittävästi torstai aamuna, niin yläkerran hionta ja alakerran tasoitus viivästyi sen verran että pohjamaalia ei perjantaina ehditty maalaamaan. Harmi, mutta parempi että kuivuu kunnolla niin tulee parempi pinta.

Tasoite miehet hoitivat alakerran ruiskutasoitukset aamupäivästä ja iltapäivällä olikin kevyt hionnan vuoro. Ja hyvä tuli. Seiniin tuli siis Lakka-Betonin Pintatasoite LH, säkeistä sekoitettuna. Tasoittajilla oli paineilma kompressori joka oli yhdistetty erilliseen pumppaussäiliöön johon tuo tasoiteaine sekoitettiin veden kanssa. Sitten paineilma hoitti pumpun käyntiin ja ruiskun päästä lensi valkoista tasoitetta seinään. Työ eteni siten että toinen käytti ruiskua ja toinen tuli vieressä leveällä lastalla tasoittaen.

Kannattaa muuten pitää ne pistorasioiden ja katkaisimien suojakotelot paikoillaan... Siinä ilmainen vinkki,siis! Onneksi suurimmassa osassa oli nuo rasiasuojat paikoillaan. Ne missä ei ollut, niin täytyy kaivella puhtaiksi.

Keittiö tasoitettu

Olohuone tasoitettu

Tuuletin pörrää

Kuivuminen näkyy...
Eli nyt on sekä alakerta että yläkerta tasoitettu. Ensi viikolla onkin sitten edessä pohjamaalaukset ja Kastellin asennustöiden vastaanotto! Ja toivottavasti myös yksi takka sekä piippu pääsee lopultakin valmistumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti