Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Yläkerta levytetty ja pölyä riittää

Tovi meni tontilla siivoillessa tyhjiä lavoja syrjään ja lakaistessa talon lattioita. Kohtuu pölyistä hommaa tuo Gyprockin työstäminen... Pitää muuten harkita teollisuus imurin lainaamista, siitä kun olisi juuri nyt hyötyä.

Kuvia ei nyt ehtinyt napsimaan, täytyy tänään käydä tutkimassa lisää asennusporukan tekosia. Ainakin tekninen tila oli saanut epoksit lattiaan ja haju oli sen mukainen. Yläkerrassa on muutamaan kohtaa lukuunottamassa levyt seinissä. Piti muuten edellisenä iltana käytä puuttuvat sähkörasiat lisäämässä...

Pitää muuten päivittää sähkökuvat vastaamaan todellisuutta. Ei isoja muutoksia mutta silti, paikkansa pitävät kuvat pitää olla olemassa!

Tuulensuoja gyprock levyjä jäi muutama ylimääräinen ja ne tuli siirrettyä syrjään. Myös puutavaraa jää yli, ja sen kantamiseen pitää löytää jostain raosta aikaa. Terawatin kavereilta oli jäänyt kolme hanakulma rasiaa laittamatta ja Jarmo  ilmoitti heille asiasta. Noh, kaverit tuli ne laittamaan ja samalla veivät mukanaan ylimääräiset iv ja viemäri putket... Toki niille olisi käyttöä meilläkin ollut.

No, todennäköisesti sisägyprockia jää myös yli joten sille pitää paikat myös löytää... Ja se kaatopaikka kuorma odottaa edelleen tekijäänsä... Aikaa kun ei tunnu nyt löytyvän oikein mistään sen tekemiseen ja harmittaa kun piha alkaa näyttämään kaatopaikalta.

Puuttuvat kuvat, päivitys...

Eli kävin nopsaan napsimassa muutaman otoksen tuolta tontilta. Aloitetaan yläkerrasta... Seinissä on ne levyt ja lattiassa primeri.





Lattiavaneri primeroituna

Vessa

Vaatehuone
Muutama levy vielä puuttuu
Koska puhallusvillaa ei ole vielä saatu puhallettua yläpohjaan, ei katon höyrynsulkua saada sulettua. Näin ollen ei myöskään yläkerran kattoon saada levyjä.

Alakerta on nyt aloitettu, eli sinne on yhteen makkariin jo levyt saatu.

Sähkökaapin takunen, levyä vailla...

Päämakkarin valmiita seiniä

Samaa huonetta

Törmisterin makkarin seinä on jo villoissa
Takan tekijä ilmoittautui myös... tullee tällä viikolla mittaamaan hormin paikan jotta yläkerta saadaan valettua. Ja ehkä, jos kaikki menee hyvin niin ensi viikolla aloittaa sitten muuraamaan takkaa. Eli eihän se ole kuin 2 viikkoa myöhässä.

Asennus porukka pitää ensi viikon lomaan, toivottavasti on hyvät kelit! Toivottavasti myös levytys hommat on tämän viikon jälkeen pitkällä, sieltä pitäisi myös tasoitemies saapua parin viikon päästä...


2 kommenttia:

  1. Mulla olis pihassa iso kärry lainassa jolla vois käydä noutamassa kaatopaikka kuorman.. Se kun on tuossa vieressä :) Jokos päästään talakoo kaljoja sihhauttelemaan ??

    VastaaPoista
  2. Voi kun minä pienillä kätösillä ja pienellä kärrillä yhden iiissoon kuorman jo vein :-) Mä luulen kuule että tuossa tämän kuun lopussa jo päästään talkoilemaan!

    VastaaPoista