Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Vettä välipohjassa eli Operaatio Katto Auki Ja Äkkiä

Justiinsa...

Tovi taukoa kirjoittelussa, kun ei ole ehtinä/jaksana puolikuntoisena kirjoittelemaan.

Eli viime viikon keskiviikkona, päivä sen yläkerran lattiavalun jälkeen, havaitsimme alakerrassa että välipohjan höyrysulkuun kertyy vettä. Ja sitä kertyy paljon...

Ei muuta kuin villojen leikkuu veitsi kehiin ja höyrysulku auki. Kiva lorina. Sieltä sellaiset 10 -15 litraa tuli nestettä pihalle. Sitten villat pois edestä ja kuivamaan.

Yläpohjan kun sai auki niin paljastui että se yläkerran lattiamassan valuneste on osittain päässyt luikertelemaan ruuvien raoista välipohjaan, näin kastellen kahden kattotuolin välistä villaa.

Laitoin viestiä Kastellin suuntaan ja sieltä työpäälikkö kirjasi probleeman eteenpäin. Villat menee vaihtoon ja pohja tuuletetaan kunnolla.

Otin kuvia tuosta kohdasta, ja enempi kosmeettinen haitta tuo on jos tarkastelee kattotuolia. Ei se vesi siellä kauaa ehtinyt olemaan mutta voi kuvitella mitä sellainnainen valumassan neste on väriltään niin kyllähän sellainen tarttuu kattotuolin alapaarteen kupeeseen.

Sinänsä ihmeellistä että miten neste sieltä pääsi läpi, lattiahan on pontattu ja saumat teipattu Sitkon teipillä. Ilmeisesti jokin kohta oli unohtunut tai sitten sitkon teippi on pettänyt jossain kohtaa.

Tuolta "lorahti"

Koko villan sai pois


Yksi ongelma kohta

Valuma jälkeä

Tuosta on tullut kans

Kosteaa
No, onneksi katot olivat auki ja vesi huomattiin. Se olisikin hauskaa ollut jos katot olisivat olleet jo kiinni...

Ensi viikolla asentajat palaavat töihin ja katsellaan sitten miten edetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti