Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 19. heinäkuuta 2012

Levytykset etenee

Kastellin asennusryhmä palasi taistoon mukaan ja aloitti viimeisen rypistyksen.
Alakerran seinät ovat saaneet Gyproc -levyt päälle, suurinosa katoistakin on jo ummessa. Ja yläkerrassa edetään myös.

Tasoitemiehet pääsevät ilmeisesti ensi viikolla hommiin, toivottavasti pinnat ovat riittävän kuivat heidän töilleen.

Uuniseppien takka toimitus on kyllä nyt ollut melkoinen pettymys. Takan runko saatiin kyllä sitten kasaan mutta nyt kahteen viikkoon ei ole ketään ilmaantunut kasaamaan piippua loppuun asti. Olisihan se kiva saada tuo kattokin valmiiksi, sitä kun ei Kastellin porukka oikein voi loppuun tehdä kun pitää odotella sitä takkamaakaria...

No joo, tässä muutama kuva Viittä Vailla Valmiista:






Välipohjan kosteus ongelma ratkekesi myös kivuttomasti. Tutkittiin että missään muualla ei vuotoja ole ja kuivatettiin tuo väli mihin nesteet olivat karanneet. Ja hyvä tuli. Ei muuta kuin Sitkolla höyrysulku umpeen ja levy päälle.

Kivasti alkaa näyttämään siltä että ehkä tässä vielä itsekkin hommiin pääsee. Yläkerrassa nimittäin on yksi huone jo valmis ja sen pääsisi tasoitemies jo tasoittelemaan.


Kodinhoito huoneen kalusteet kuten myös vessojen kalusteet on valittu ja hankittu. Myös eteisen ja makuuhuoneen liukuovi kaapistot on hankittu. Juu, ja portaatkin on tilattu.
Nyt sitten vain odotellaan että koska tavarat tulee... Elokuussa tämä projekti alkaa näyttämään sitten enempi varastotilalta kuin miltään asunnolta, on nimittäin tulossa niin paljon tavaraa että pitää oikeasti suunnitella että mihin kaikki tavarat saadaan mahtumaan.

Noh, mutta parempi niin että tavarat ovat tulossa kuin että niistä vielä haaveillaan. Ai niin, hankinnat näyttäisivät nyt painottuvat Kodin Terraan ja Laatta-Leeviin. Kaikki mahdolliset paikat kilpailutettiin ja nämä selvisivät voittajina.
 Seuraavaksi täytyy piirrellä tuo saunan lasiseinän mitoitus että asentajat eivät tee liian pientä aukkoa ikkunalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti