Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Keittiön kuvasia

Tulipahan leikittyä tuolla Samsung P800 -digipokkarilla eli yritys oli ottaa kuvia keittiön paperitulosteista. Noh, jälki on hiukan suttuinen mutta saapahan nyt idean siitä että mistä on kyse.
Eli pidemmittä puheitta tuossa ne olisi eli meille tuleva keittiö

Suttuista... Mutta menettelee

Ei meille nyt ihan järven rannassa tämä talo ole

Ai niin, samalla kun tuli räpsittyä kuvat tuosta keittiöstä niin tuli mieleen että meillähän on sinne valittu jo kodinkoneet.
Aikaisemman jo hyväksi havaitun tavan mukaan kävimme maaliskuussa Rakennus ja Kodintekniikka 2012 -messuilla Jyväskylän Paviljongissa ja pyysimme tarjoukset kodinkoneista. Paketti sisälsi keittotason, erillisuunin, jääviileäkaapin, pakastinkaapin, astianpesukoneen, pyykinpesukoneen ja kuivausrummun.
Tarjouskilpailussa voittajaksi selvisi Veikon Kone Siemensin paketilla (jälleen kerran).
Kokemukset edellisistä Gramin koneista eivät olleet kovin rohkaisevia joten tarkoitus oli etsiä hintatasoltaan järkevät mutta silti laadukkaat koneet. Koska Siemensin koneista oli kokemusta jo Gramia edeltävältä ajalta, päädyimme niihin. Koko paketti oli kustannuksiltaan noin 4000 euroa. Mukaan täytyy vielä toki laskea se että saimme 100 euron lahjakortin jolla sitten voi hakea kalusteisiin sopivan mikron....

Jääviileä + pakastin (KS36VAW30 ja GS36NAW30)

Induktiotaso EH651TE11E

Erillisuuni HB33A1240S

Tiskikone SN45M283SK
Eli tälläiset kun kuvittelee noihin keittiö kuviin niin pääsee tunnelmaan. Koneet tulevat siis valkoisina, ja keittiön yleisilme on myös valkoinen. Välitilaan tulee jokin ihme "paneeli" ja siitä laitetaan tänne linkkiä/kuvaa jahka saadaan selville tarkemmin että mitä se oikein on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti