Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Julkisivut kuosissa ja väliseinää valmistuu

Pienen tauon jälkee piti käydä tontilla ihmettelemässä että mitä kaikkea siellä on tapahtunut. Toki reissussa ollessamme Kastelli muisti olla yhteyksissä ja sieltä kerrottiin tarkemmin tulevista tapahtumista. Heinäkuun toisella viikolla pitäisi sisäseinien tasoittajan aloittaa urakointi. Samalla myös lattilämmitys olisi kytkettynä ja tuottamassa sisälle lämpöä (ei nyt välttämättä kesällä tarvitsisi...) seinien kuivaamiseksi. Sovittiin myös että Kastelli voi toimittaa lämpökattilan eli Tehowatin talolle. Ymmärrys oli että kattila tulee ensi viikolla, mutta tuolla se tontin nurkalla nökötti jo seuraavana päivänä. Tehokasta (soitto torstaina, toimitus perjantaina). Huomenna pitää yrittää raahata se tuonne sisälle.
Sen verran selvisi myös että seinät myös pohjamaalataan valmiiksi tasoittajan toimesta. Ei hullumpaa, helpottaa tulevia töitä kummasti!

Mutta asiaan siis, julkisivuverhoilu on saatu valmiiksi lukuunottamatta kuistien verhoiluja.

Talon julkisivu ja tuleva Emäntä
Julkisivun työstämisestä syntyi hyvä läjä polttupuuta, ja sitä saikin keräillä talteen. Ihan kaikkea ei vielä saatu kerättyä mutta viikonloppuna ehtii mainiosti. Pitää vain vielä järjestellä lisää tilaa polttopuille, sitä nimittäin tuntuu vielä syntyvän lisää...

Visiitti yläkertaan toi myös iloisen yllätyksen, sillä välipohja oli koolattu ja osittain olivat jo vanerit löytäneet paikalleen.




Myös porraskuilun paikka on mallattu kohdilleen.


Kaikki jää piiloon...

Vesipisteet yläkerrarra
 Alakerrassa oli aloitettu väliseinien työstö. Mittatarkkaa puutavaraa tulee runkoihin, luulisi siis seinien olevan suorassa..

Väliseiniä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti