Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 13. syyskuuta 2012

Wc allas paikoillaan ja kodinhoitohuoneen taso

Tänään tuli tuherrettua sen verran että saatiin leikattua wc :n altaalle sopiva reikä tasoon ja upotettua taso siihen. Kivaa homaan, varsinkin kun kyseessä on IDO :n taso joka ei ole tarkoitettu tälläiseen uppo asennukseen. Noh, kyllähän se sinne upposi kun vain teki sopivan kolosen.

Ja taas kerran tuli läträttyä silikoonilla. Kivaa puuhaa mutta kovin sottaista. Tason ja altaan väliin piti kuitenkin tuota myrkkyä saada joten sinne sitä sitten tällättiin. Myös leikkaussaumoihin siis, nuo altaat kun kuitenkin itkevät jonkin verran vettä alapuolelleen.

Kolo ilman allasta

Kolon alapuoli

Kolon päälle allas

Silikoonit sivuille

Ja valmis.
Kodinhoitohuoneen taso tuli myös nostettua paikoilleen. Onpahan nyt sekin sitten paikoillaan. Asennettiin myös katkaisimella ohjattava pistorasia keittiöön jotta saadaan ledinauhat asennettua. Ja toki, pitäähän keittiöön myös peitelistat laittaa, vai kappalistatko ne nyt sitten on. No, joka tapauksessa jotakin lautaa sinne nyt lätkitään jahka saadaan kavennettua ne sopivan kokoisiksi.

Huonenna laitetaan sitten tuo wc :n taso lopullisesti kiinni, seinään sekä kaapin runkoon. Sitten voi laittaa hanan paikoilleen ja ovet myös sekä alkaa askartelemaan yläkerran wc :n kanssa. Eli edistyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti