Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pihatöitä ja sisustamista

Maisteri Kauha eli Hyvösen Timppa kävi Viertolantiellä pyörähtämässä. Melkoista kyytiä hommat taas eteni ja pian oli piha tasainen ja näpäkästi kuosissa. Katunaapurilta lainattiin pikkuisen irtomaata ja saatiin piha jokakohdasta tasaiseksi, kuten kuuluukin.

The Kauha

Ajoluiskaa

Autokatoksen paikka

Tasainen

Etutakapiha
Timpalla ei kyllä nokka tuhise kun hommat hoituu! Niin tulee traktorit jne. muut vehkeet paikalle kun Timo soittaa. Täytyy sanoa että rakentajalle ammattitaitoinen kaivinkonekuski säästää pitkän pennin. Meidän perhe voi suositella Timoa kyllä hyvillä mielin kaikille jotka harkitsee rakentamista ja tarvitsee ammattitaitoisen kaivinkone kuskin.

Juu, ja sisällä edistyttiin myös. Papat on listoittaneet, kasanneet kaappeja ja siivoilleet, Mummo on pessyt ikkunoita ja silittänyt verhoja. Melkoista tohinaa.

Kylpyhuoneen ovikin on paikallaan, kun Velimies kävi viikonloppuna pyörähtämässä. Myös saunan lasiovi on nyt paikoillaan. Ei siinä ihan mitoissaan menty, sillä pikkuisen tiukoille meni oven paikoilleen sijoittaminen. Mutta, paikoillaan on ovi.

Pesuhuoneen ovi ja saunanjakkara...

Saunan lasiovi
Ikuisuusprojekti eli saunan jakkara alkaa myös olemaan kohta puoleen paketissa. Vielä muutama lauta niin eiköhän se siinä.

Sisustustouhuja on suvun naisväki hoidellut. Seinissä on verhoja ja huonekaluja on siirrelty sinne sun tänne.

Väliaikainen olohuoneen jakkara

Takkatulen loimussa... Takan päällä tyttären valitsema kynttilänjalka

Lamppupää eli Mummo silittää verhoja. Osa jo paikoillaan

Pappa puurtaa kaapin ovea paikalleen.
Nyt odotellaan 24. päivää jolloin talon pääovi saapuu. Ja auta armias jos ei saavu, sillä lämpötila on Keski-Suomessa tippunut jo nollan alle öisin. Ja voidaan sanoa että tuo väliaikainen styroksi ovi ei juuri vetoa estä...

Noh, mutta odotellessa ovea pitää jatkaa myynti ponnisteluja. Ylimääräinen saunan lasi ovi on vieläkin kaupan.

1 kommentti:

  1. Where to buy titanium trim - TiG
    When you buy one of our top brands at TiG, titanium dioxide you will see the best selection gr5 titanium of titanium ion color the most affordable premium brands with high quality gaggia titanium products. Rating: 4 · ‎8 titanium daith jewelry reviews · ‎€21.00 · ‎In stock

    VastaaPoista