Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Etenee Etenee...

Viikonloppu takana ja taas muutama kohta on kunnossa.

Terawatin sähkärin kanssa käytiin talon sähköt läpi ja mitattiin maadoitukset ja resistiivisyydet: OK, eli käyttöönotto tarkastus on läpäisty.

Myös putkipojat kävivät laittelemassa putkia vielä paikoilleen eli asentelivat vakkaripaine venttiilin ja säätivät hanat. Ensi maanantaina eli 15. päivä tontilla järjestetään Kastellin putkiukoille koulutus ja siinä samassa mitataan iv -kavaniston virtaukset ja äänenvoimakkuudet ja laaditaan mittauspöytäkirja. Verkoston painekoe on jo tehty.

Saunassa on askarreltu lauteet eli ylä ja alalauteet on paikoillaan. Ylälauteen ja katon väliin jää sellaiset 110 cm, ja alalaude on siitä noin 40 cm alempana. Saunan korkeus on noin 220 cm.

Velimies kävi askastelemassa jalkatuet: Tuli hyvät vaikka insinöörismies onkin.


Vielä yksi nousu täytyy askarrella ja sen Vaimokkeen Isämies jo melkein tekikin. Runkopuut on valmiina, senkun nakuttaa kasaan ja laittaa laudepuut päälle. Sitten onkin vain saunan oven paikalleen nosto ja se on siinä.

Keittiössä on jo suurin osa vetimistä paikoillaan, Isämies niiden kanssa aherti. Sama mies on myös listoittanut ja nakertanut kaiken maailman sovitepaloja ja pätkiä sinne joukkoon,

Jätevaunu, liesituuletin ja loput hylllyt on myös keittiössä paikoillaan.

Vakiopaineventtiili

Keittiön vetimet ja liesituuletin
 Kalusteita on aloitettu jo askartelemaan. Keittiön pöytä tuoleineen on valmis, samoin olohuoneen tv -taso. Ja heti kun se oli kasaan saatu, siitä tuli Onni -poitsun mielipiilopaikka.

Keittiön pöytä ja pisaralamput

Törmisterin piilomesta
Keittiön välitilan ledit on myös käytössä. Niissä riittää yllättävän paljon tehoa ja näyttää siltä että muuta valaistusta työtasojen päälle ei tarvita.

Keittiön ledejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti