Siihen se tuloo, meirän oma tupa

Siihen se tuloo, meirän oma tupa
Paikat on merkattu, pelaajat on valmiina, peli voi alkaa

torstai 22. syyskuuta 2016

Asikaspalvelu pelaa Harvialla !!

No nyt on taas kiuas iskussa. Ison kiitoksen kyllä saa Harvian asiakaspalvelu. Hyvää, ja asiallista toimitaa.

Niin, sain maanantaina jo postia Harvialta, että pahoittelut vikaantumisesta ja saman tien lähtee postissa uusi, paranneltu kytkimestä.

Tänään se sitten vihdoin saapui, ihmettelin kyllä että miten kummassa Suomen Posti saa Muuramen ja Tikkakosken välillä kulumaan 3 päivää... Paketti oli jo keskiviikkona käynyt Tikkakoskella, mutta jakelija jätti paketin autoonsa ja toi sen uudestaan Tikkakoskelle torstaina. No, kai tuo on sitä uutta, palvelevaa Posti.

No, tänään sitten asennettiin uusi kytkin paikoilleen. Vaikka kiuas oli jo aiemmin tehty jännitteettömäksi, niin silti ne mitattiin uudelleen. Turvallisuus ennen kaikkea!!

Vanhat johdot irroitettiin yksi kerrallaan vanhasta kytkimestä ja tilalle laitettiin uuden kytkimen johdot.
Tehonsäätimessäkin näkyi kellokytkimen kärähdyksestä jäänyt jälki. Muuten kaikki johdotukset olivat ehjät ja kiinteät.




Kytkimen mukana tuli uudet johdot, ja kytkin oli merkinnöiltään ja ulkoiselta olomuodoltaan melko samanlainen kuin alkuperäinen. Toki erojakin on, mm. N -johtimen liitäntä.



 Asennuksen jälkeen palautettiin johdonsuojat ja kokeiltiin että lähteekö kiuas päälle. Ja lähtihän se! Aikaisempaan verrattuna tämä kellokytkin on lähes äänetön. Joutui oikein kuulostelemaan ja kokeilemaan että toimiiko kaikki kuten pitää.

Noh, koska loppujen lopuksi kaikki päättyi hyvin, niin oli aika tutustua sen vanhan, kärähtäneen kytkimen sielunelämään.

Eli, purimme sen.







Kyllähän tuo melkolailla kypsä oli. Sulanutta kuparia ei löytynyt onneksi, mutta nuo johdot ja muovin olivat kyllä aika pahoin palaneet. Tai no, oikeammin sulaneet. Ei se ihme ollut että saunassa "sähkö" tuoksui.

Nyt ei muuta kuin saunomaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti